Sanal Muallim

 Sınava hazırlanan öğrenciler, üniversite ve memur adayları için kaynak niteliğinde bir blog sitesi hazırlamak için 12 aralık 2017 tarihinde yayın hayatına başlayan sitemiz, öğrencilerin anlayacağı ve çalışırken zorluk çekmeyecekleri bir web sitesi olma arzusuyla ilerliyor. 

 Özellikle YGS konu anlatımı ve LYS konu anlatımı özetlerini sade ve anlaşılabilir bil dilde yazmaya özen gösterdik. Öğrencilerimiz bu konu özetlerini okuduktan sonra pekiştirme yapmaları için sitemizden o konu hakkındaki soruları çözebilir ve konuyu ne kadar anladıklarını ölçebilirler. Bu testleri çözerek nerede hata yaptıklarını ve hangi konuların üzerinden tekrar geçmeleri gerektiklerini görebilirler. Yanlış cevapladıkları soruların doğru cevaplarını ve bu cevapların açıklamalarını görerek hatalarını düzeltebilirler.
Konu anlatımlarında özellikle görsel içeriklere yer vermeye çalışıyoruz. Çünkü öğrencilerin görsel içeriklerle konuyu tam anlamıyla anlamalarını ve konunun öğrencinin aklında kalmasını sağlamayı hedefliyoruz.
  Yazar ekibimizde öğretmenler ve öğretmen adaylarına yer veriyoruz. Sınavı kazanıp öğretmen adayı olmayı başaran üniversite öğrencilerimizin sınava hazırlanan öğrencilerin dilinden daha iyi anlayacağını düşünüyoruz, sınav tecrübelerini aktaracağı ve adayların sınav korkularını yenmesi için makaleler yayınlamasını hatta gerekirse birebir yardım ve destek vermesini hedefliyoruz.

 Bu nedenlerden dolayı Sanal Muallim'in diğer eğitim sitelerinden farklı olduğumuzu düşünüyor ve farklılığımızı öğrencilere hissettirerek kalıcı bir eğitim sitesi olmayı hedefliyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar